Descrierea activitatii noastre

De ce consultanta PSA

Consultanta Pensii Somaj si Alocatii este necesar pentru a usura transmiterea catre dumneavoastra a informatiilor atat de importante pe care cele trei insititutii ale statului nu reusesc sa le transmita complet sau la timp, datorita numarului mare de cereri si lamuriri. De unde a aparut necesitatea construirii acestui site? Datorita numarului foarte mare de cereri, lamuriri si spete nerezolvate care raman nerezolvate atunci cand accesati site-urile institutiilor. Ideea de consultanta online gratuita si rapida nu este noua, insa noutatea pe care o aducem prin acest site este aceea ca echipa noastra este formata numai din specialisti care lucreaza in domeniile mentionate mai sus. Prin acest lucru va asiguram ca puteti obtine informatii si solutii in maxim 24 de ore de la transmiterea e-mailului. Se vor raspunde intrebarilor dumneavoastra 24 de ore din 24. Puteti intreba orice si puteti afla orice:

E-mail-urile si raspunsul la ele

Ne puteti trimite e-mail pentru orice problema aveti si va vom raspunde de la cateva minute pana in maxim 24 de ore. Orice raspuns este important pentru noi si va fi tratat cu extrema seriozitate iar dovada o va face colaborarea reusita cu noi. Nu ezitati, nu mai pierdeti timpul daca nu reusiti sa primiti un raspuns clar de la cele trei institutii publice si scrieti-ne pe adresele de e-mail mentionate in sectiunea contact si nu numai.

Mentionam ca toate nelamuririle si e-mailurile sunt confidentiale si intra sub influienta legii GDPR intrata in viguare in data de 25 Mai 2018, a directivei europene privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR), directiva ce a fost aprobata in data de 4 Mai 2016. Regulamentul 679/27-apr-2016 se refera strict la protectia datelor personale ale persoanelor fizice si reprezinta un drept fundamental legiferat de Parlamentul Uniunii European, iar nerespectarea acestuia presupune sanctiuni intre 10 – 20 de milioane de euro respectiv intre 2% - 4% din cifra de afaceri.

Important

Ne puteti trimite e-mail cu orice problema aveti si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Ne puteti descrie in detaliu nelamuririle dumneavoastra iar noi va vom ajuta cu consultanta profesionista

E-mailurile necesare sunt urmatoarele:

Pentru pensii - pensii@consultantapsa.ro Pentru somaj - somaj@consultantapsa.ro Pentru alocatii - alocatii@consultantapsa.ro