Locuri de munca in toata tara

Locuri de munca Alba

 

Angajam conducator auto TIR

Angajez conducator auto TIR ( TUR - RETUR) cu ADR

salariu 5000 - 8000 lei/ luna

Telefon: 0773 843 539

 

Angajam deservent pe utilaje: excavatorist

Conna Tony SRL - Angajam excavatoristi cu experienta.

Oferim conditii foarte bune de lucru si utilaje de generatie noua. Asiguram decontul pentru deplasare. Oferim contracte de munca pe termen lung, salariu atractiv si bonuri de masa. Cerinte: candidatul sa locuiasca la aproximativ 20 km pe raza municipiului Sebes. sa telefonati intre orele 9-17 de luni pana vineri

Telefon: 0751 270 084

 

Sofer profesionist pe Comunitate cu experienta si posesor de ADR

Sofer profesionist pe Comunitate

Se cauta sofer pe tir comunitate cu permis de conducere cat C E, responsabil si dornic sa lucreze intr-o echipa dinamica, la standarde europene. Cunostintele de limba straina (engleza, franceza sau germana) constituie un avantaj.

Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, euro 6, toate dotate cu frigider, intretinute constant de o echipa performanta de service.

Oferim:

- Contract de munca in Romania

- Salariu fix

- Diurna de la 67.5 Euro/ zi

- Transport Romania – Belgia si retur garantat de companie (masinile societatii sau avion)

- Training profesional pentru soferi

- Camioane dotate cu telefon de serviciu si sistem de comunicare TRANSICS, pentru a va ajuta sa tineti legatura permanent cu echipa de dispeceri.

Skiptrans SRL cu SEDIUL CLUJ NAPOCA activeaza pe piata internationala a transporturilor de peste 10 ani, avand un numar aproximativ de 800 de angajati. Societatea noastra face parte din Jost Group - grup international de transport, avand sediul in Luxemburg si Belgia, cu o vasta traditie in transportul de marfa inca din 1958.

Telefon: 0749 058 197

 

Benzinaria Mol Alba angajeaza casier

Benzinaria Mol Alba angajeaza 1 casier. Program ture 12/24 retributie bruta 2480 ron la care se adauga bonuri de masa,bonusuri si decontarea transportului pentru cei din alte localitati.Cei interesati sunt asteptati in zilele lucratoare intre orele 12-16 la Benzinaria Mol str. Alexandru Ioan Cuza nr.4 pentru detalii. Multumim.

 

Angajam operatori productie

Companie de transport si logistica, cu o experienta de peste 17 ani in domeniu, angajeaza MANIPULANTI pentru depozitul din JUCU

Oferim: - CAZARE + TRANSPORT+ MASA - Salariul FOARTE MOTIVANT+ tichete de masa de 15 lei - Mediu de lucru si echipamente moderne

Profil: - Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi - Capacitatea de a lucra in echipa; - O buna disciplina personala, abordare flexibila fata de munca si fata de schimbari. - Experienta in depozit de logistica sau hala de productie ( prezinta un avantaj )

Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati, de luni pana vineri intre orele 9-18 la:

Telefoane:

0733 103 684 Narcis Visoiu
0721 369 417 Roxana Pop
0799 211 709 Flavius Herlo

 

Angajare femeie-loc de munca Vintu de Jos

Angajam femeie pentru ambalare produse alimentare in Vințu de Jos Jud.Alba .Preferabil sa fie din localitate . Salariu și program de lucru,flexibile.

Telefon: 0723 611 305 (Vali)

 

Angajam tamplar cu experienta

Angajam tamplar cu experienta pentru producere mobilier lemn masiv brad si stejar/debitare cherestea. Salariu de la 2000 lei lunar. Program fix 08:00-16:30.

Telefon: 0752 950 242 (Popa V asile)

 

Inginer Topograf

Geotopocad Proiect SRL angajeza inginer topograf cu experienta pentru proiectele sale. Se solicita experienta de minim 2 ani in domeniul topografiei/cadastrului.

Candidatul trebuie sa fie o persoana serioasa, harnica si punctuala. Sunt necesare necesare studii medii / superioare de specialitate. Se pretinde disponibilitate la deplasări.

Telefon: 0742 348 062

 

Angajam Barman

Cerinte:

-Respectarea normelor de igiena.

-Seriozitate,punctualitate.

-Persoana placuta, dinamica, flexibila, deschis la munca in echipa.

-Evidenta stocurilor.

-Comenzi catre furnizori.

-Experienta in domeniu constituie avantaj.

Oferim; -Salariu 1450 lei pentru persoanele fără experiența și 1800 lei pentru cei cu experiența de minim 2 ani pe un post similar. -Bonuri de masa de la 300 lei. -Ore suplimentare platite. -Transport platit in localitatile limitrofe. -Posibilitatea avansarii in cadrul societatii.

Telefon: 0732 313 313

Important

Ne puteti trimite e-mail cu orice problema aveti si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Ne puteti descrie in detaliu nelamuririle dumneavoastra iar noi va vom ajuta cu consultanta profesionista

E-mailurile necesare sunt urmatoarele:

Pentru pensii - pensii@consultantapsa.ro Pentru somaj - somaj@consultantapsa.ro Pentru alocatii - alocatii@consultantapsa.ro